1 year ago
Vechi poduri de peste Dâmbovița | La Fantana

Ce sa vezi, nu scriu doar despre gastronomie 🙂

Istoria Dambovitei si a podurilor construite, de-a lungul timpului, peste ea

1 year ago
Calculul zilei: câți mititei încap pe trofeul de la Wimbledon (eh!, un platouaș) – Cosmin Dragomir

Am scris 🙂

general Calculul zilei: câți mititei încap pe trofeul de la Wimbledon (eh!, un platouaș) Cosmin DragomirJuly 14, 2019 Bravo Simona, bravos națiune! Vorbim aici de inversul lui “a face haz de ... See more

1 year ago
Selgros Romania

Am scris

O lectură despre mahmureală venită la pachet cu o rețetă utilă la casa oricărui pasionat ?. Precum ne-a obișnuit cu miile sale de cunoștințe în domeniul gastronomiei, Cosmin Dragomir, ce ... See more

1 year ago
Criză economică: florăresele au rămas fără trandafiri din salam în plin sezon de nunți

Tragedie pe piața mezelurilor

Atât bursa de specialitate, cât și filialele din intersecții trec prin cea mai neagră perioadă de la nunta Zamfirei încoace: în plin sezon de nunți, stocul de trandafiri din salam a fost ... See more

1 year ago
Eisberg - Iubesc salatele

Un altfel de necrolog

Talent literar incomparabil, „talent” antreprenorial lamentabil.
Cosmin Dragomir a găsit „epitaful” sarcastic dedicat ultimei cârciumi falimentate de marele ... See more

1 year ago
ApropoTV

Azi îi vedem și râdem

??? Chelnerii mai lipsesc. Dar nu-i nimic, pentru asta există femeia de serviciu.
?Sound on
#romaniacareeste

1 year ago
Cosmin Dragomir, jurnalist si editor gastronomie: Eu mi-aș dori să scriu o carte despre mămăligă. Pentru că suntem văzuți ca mămăligari." / Interviul "cuprinde" rețeta de sarmale cu ghimbir, de pe vremea lui Brâncoveanu - Hotnews Mobile

Je prin ochii Monicai: "Cosmin Dragomir a trecut prin tranșeele jurnalismului și s-a spetit până când s-a inventat freelancing-ul. Așa că Dragomir a trecut la ce-i plăcea cu adevărat. ... See more

1 year ago
Litoral 2019: ghidul băutorului de pălincă, tips & tricks

Trenduri noi pe litoral 🙂

Ești genul care își aduce pălinca de acasă că pe litoral e scumpă? Mai gândește-te o dată! Oricum, dacă ai luat pălinca – sau vreo țuică mai tare – în vacanță tocmai ca să nu ... See more

1 year ago
Ignorați maimuța ucigașă! Despre ceafa de porc și cartofii prăjiți – Cosmin Dragomir

Am primit, de ziua mea, o nouă jucărie, mulțumesc Mihnea Dumitru! Pe gastroart.ro o să scriu doar despre istoria gastronomiei, aici o să public păreri personale.

general Ignorați maimuța ucigașă! Despre ceafa de porc și cartofii prăjiți Cosmin DragomirJune 24, 2019June 24, 2019 M-am tot căznit să pricep resorturile apetenței noastre pentru ceafă ... See more

1 year ago
Eisberg - Iubesc salatele

Dor de copilarie

Ce se-ntâmplă, doctore...?
Îți amintește Cosmin Dragomir ce păpau cu poftă personajele celebre din desenele animate clasice, chiar aici: ... See more

« 2 of 3 »

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top