- Casa Timiș, avanpost de bune practici și de gastronomie românească modernă în Dealu Mare
- S-a lansat BăcăniaVerde.Ro, hub dedicat producătorilor locali – artizani de bun gust și cultivării educației gastro-oenologice
- Recomandare GastroArt: ce sunt food-hubrile și cum ajută producătorii locali
- America, irlandezii și sarmalele făcute din resturile de la masa festivă de Sf. Patrick
- Nicoleta Scarlat: nu era ciorbă fără mămăligă (Anii ’90 – Antologie de amintiri gastronomice)
- Alexandru Vakulovski – Pâine cu untură și ceapă la Music Pub (Anii ’90 Antologie de amintiri gastronomice)
- Melinda Teohari: sucul Only nr 1 (Anii ’90 – antologie de amintiri gastronomice)
- Premiile de excelență GastroArt – 2020
- Horia Șimon: Hamburgerul era un cârnaț destructurat corcit cu o pârjoală moldovenească (Anii ’90 – Antologie de amintiri gastronomice)
- Vlad Manolache: Cine se duce să cumpere pizza va mânca tot cașcavalul de pe cutie! (Anii ’90 – Antologie de amintiri gastronomice)
- GastroArt și Cărturești, promoții în Luna Gastronomiei și Vinurilor din România
- Gabriel Gorgan: Ce-am pierdut de atâta poftă, 20 de ani mai târziu (Anii ’90 – antologie de amintiri gastronomice)
- Alina Mirt, O descoperire aproape științifică bananele sunt galbene! Anii ’90 – antologie de amintiri gastronomice
- Cărți de bucate din Transilvania secolelor XVI-XVII
- Andreea Marc: Cozi de vită pe sub mână, un bulz al naibii de fierbinte și pizza cu doi z (Anii ’90 – Antologie de amintiri gastronomice)