Caietul cu retețe, în piața Astra din Brașov

“Caietul de rețete din piață” a ajuns în Piața Astra din Brașov. Până la finalul lunii octombrie, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică vă așteptăm în pavilionul expozițional din piață și la taraba dedicată caietelor de rețete. Mai mult, am aprovizionat tarabele cu rețete din caietele adunate, rețete adaptate la ingredientele vânzătorilor și la sezon, am staționat cu procesul de documentare al caietelor în mijlocul oamenilor si am organizat o expoziție prin care împărtășim documentarea, poveștile și caietele culese.

Pavilionul găzduiește televizorul expoziției, Piața TV, pe care derulăm o serie de 18 mini-documentare realizate de echipa de proiect, cu și despre păstrătoare ale caietelor de rețete. Prin Piața TV ne-am propus să ne împrietenim cu alți susținători ai patrimoniului zonal și național care au produs, la rândul lor, materiale video în zona de gastronomie și producția hranei. Dacă ați produs astfel de materiale video și doriți să ruleze pe canalul Piața TV, vă rugăm să le trimiteți pe adresa andrei@caietederetete.ro. Conținutul Piața TV este gândit să anime Piața Astra din Brașov, adică pe producătorii și clienții acesteia. 

Proiectul „Caietul de rețete din piață” își propune să valorifice patrimoniul imaterial, să promoveze relațiile durabile între producători și comunitatea locală, să faciliteze conectarea între generații în cadrul publicului proiectului și să creeze legături între diversele părți interesate, precum hrana sustenabilă, rețetele scrise, sectorul privat, autoritățile publice și comunitățile din cartiere. reformuleaza cu limbaj publicitar

                                                               

“Caietul de rețete din piață” este un proiect sub umbrela “Caiete de rețete, implementat de PATRUPETREI, cu sprijinul Serviciul Public Administrare Piețe Brașov, finanţat de Primăria Municipiului Brașov, ce contribuie la îmbogățirea gastronomiei urbane actuale, la o mai bună înțelegere a trecutului recent pentru generațiile tinere și la întărirea unei identități culinare naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

postări asemănatoare

Începeți să introduceți termenul de căutare de mai sus și apăsați Enter pentru a căuta. Apăsați ESC pentru a anula.

Inapoi sus
ro_RORomanian