Marian Timofti ne îndeamnă să urmăm un curs de degustare de ulei de măsline

În cea mai recentă discuție din Amintiri Gustoase, pe care am purtat-o cu Marian Timofti, somelierul ne lămurește ce înseamnă să fii degustător autorizat, în condițiile în care nu avem școli pentru așa ceva, și de ce e bine să faci asta și la nivel de amatori.

Ne spune de ce n-ar fi deloc rău să urmăm un curs de degustare de ulei de măsline și la ce să fim atenți când cumpărăm un salam. Aflăm și cum ni s-a pervertit, în timp, gustul.

Podcastul Cronicari Digitali este susținut de Raiffeisen Bank România, Holcim România și de Electrolux România.

Partenerii proiectului sunt convinși că, prin accesul la educație, cultură și tehnologie, putem deveni cea mai bună versiune a noastră.

Realizat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), podcastul Cronicari Digitali este în prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atât în România cât și în mai multe țări unde trăiesc comunități importante de români. În secțiunea Travel, podcastul Cronicari Digitali este pe prima poziție în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *