miercuri, 29 ianuarie, ora 19:00, în Restaurantul La Mama Clubul Țăranului Român seria de conferințe-dezbateri Gastronomia cu bune, cu rele continuă cu o ediție dedicată gastronomiei în cultură. Cum poate gastronomia să influențeze pictura, muzica sau literatura? Identificăm opere de artă savuroase și cărți care ne lasă gura apă, dar mai mult decât atât ne-am propus să demonstrăm că gastronomia nu este un domeniu de nișă, că este parte integrantă a identităților naționale, că a influențat epoci și mentalități și că, nu în ultimul rând, gastronomia este cultură.

O revoluție în ceea ce privește “Noua ospitalitate românească”, un nou mod de gândire – pentru inovare, identificare de noi produse, servicii și proiecte pentru turism, industria alimentară și HoReCa din România – acesta este scopul forumului permanent de dezbateri și discuții “Gastronomia – cu bune, cu rele”, lansat în septembrie 2024 de platforma WeAreRomania / YOU ARE WELCOME! Seria de conferințe este susținută de Carlsberg, Eisberg, TeamFresh Horeca, Pescobar și La Horincie.
Speakerii invitați speciali ai ediției din 29 ianuarie – moderată de jurnaliștii Cosmin Dragomir și Cezar Ioan și de antreprenorul Cătălin Mahu – sunt :
Zoli Toth – artist conceptual
Mihail Coșulețu – artist plastic
Răzvan Voncu – critic și istoric literar
Cosmin Ciotloș – critic și istoric literar
The thinking and action platform for the promotion of Romania WeAreRomania / YOU ARE WELCOME was founded in 2024 through a project of the "Courage Ahead" Association with the aim of catalyzing the development of Romania's image and tourist offer, starting from the culinary specificity historically influenced by the intersection of three great empires and numerous ethnic and cultural groups.
Intrarea liberă, dar recomandăm să vă rezervați locul la 0721 102 101