- Mărțișor gustos: GastroArt lansează în primăvară o carte dedicată exclusiv sarmalelor. O puteți precomanda cu livrare la începutul lui martieEditura GastroArt anunță lansarea campaniei de precomenzi pentru cele mai recent titlu din colecția dedicată gastronomiei din prezent: un studiu despre dedicat exclusiv sarmalelor, realizat de către entologul și antropologul Carmelia Burghele în satele sălăjene. Cartea poate fi precomandată exclusiv pe site-ul librăriilor Cărturești și va ajunge la destinatari de mărțișor. Volumul SARMALE ȘI SEROTONINĂ.… Read more: Mărțișor gustos: GastroArt lansează în primăvară o carte dedicată exclusiv sarmalelor. O puteți precomanda cu livrare la începutul lui martie
- Gastronomia în cultură, o nouă dezbatere din seria conferințelor Gastronomia cu bune, cu releMiercuri, 29 ianuarie, ora 19:00, în Restaurantul La Mama Clubul Țăranului Român seria de conferințe-dezbateri Gastronomia cu bune, cu rele continuă cu o ediție dedicată gastronomiei în cultură. Cum poate gastronomia să influențeze pictura, muzica sau literatura? Identificăm opere de artă savuroase și cărți care ne lasă gura apă, dar mai mult decât atât ne-am… Read more: Gastronomia în cultură, o nouă dezbatere din seria conferințelor Gastronomia cu bune, cu rele
- „Amintiri Gustoase” a organizat cel de-al patrulea workshop anual de cooking dedicat top 100 creatori digitali, chefs, producători și experți pasionați de gastronomia româneascăBucurești, 19 decembrie 2024. În fiecare an, cel puțin 1.000 de creații digitale postate în social media în mai puțin de o lună marchează pasiunea comunității „Amintiri Gustoase” pentru gastronomia românească. Anul acesta, competiția „Diversitate în gusturi și bucate. Repetiție de Crăciun”, dedicată iubitorilor de gastronomie dornici să împărtășească cele mai reușite rețete, a adunat… Read more: „Amintiri Gustoase” a organizat cel de-al patrulea workshop anual de cooking dedicat top 100 creatori digitali, chefs, producători și experți pasionați de gastronomia românească
- Program conferințe & workshopuri “Craiova – Capitala Gastronomica Est-Europeana” (weekendul 30-1 decembrie Ramada Plaza Craiova)Târg festivalul de gastronomie și oenologie est-europeană Craiova, capitală gastronomică est-europeană care are loc în acest weekend la Ramada Plaza Craiova cuprinde peste 50 de expozanți români și străini. Pe lângă expoziția din sala mare, în sălile adiacente se desfășoară o serie de alte conferințe și degustări. Sâmbătă, 30 noiembrie 12:00 – SALA MARE (Brâncuși)… Read more: Program conferințe & workshopuri “Craiova – Capitala Gastronomica Est-Europeana” (weekendul 30-1 decembrie Ramada Plaza Craiova)
- „Diversitate în gusturi și bucate. Repetiție de Crăciun”, o competiție cu 91 de premii și o carte de bucate cu cele mai reușite rețeteA început competiția anuală „Amintiri Gustoase” derulată pe social media, dedicată tuturor iubitorilor de gastronomie. Chef Liviu Lambrino și alte nume mari aleg cele mai bune rețete București, 27 noiembrie 2024. Competiția anuală „Amintiri Gustoase” a luat startul marți, 26 noiembrie 2024, și pune la bătaie 91 de premii pentru iubitorii de gastronomie dornici să… Read more: „Diversitate în gusturi și bucate. Repetiție de Crăciun”, o competiție cu 91 de premii și o carte de bucate cu cele mai reușite rețete