Dana Burlacu Visternicu despre identitatea gastronomică ieșeană, moldovenească și bucovineană

Avem un nou episod din Amintiri Gustoase, parte din podcastul Cronicari Digitali!

Dana Burlacu Visternicu vorbește despre beneficiile mutatului la casă cu o curte și răspunde întrebărilor privind identitatea gastronomică ieșeană, moldovenească și bucovineană. Ne lămurește câte fațete are alivanca, în ce mod se acrește sârbușca, unde se fac sarmalele cu urdă și de ce-i plac atât de mult tocineii.

Podcastul Cronicari Digitali este susținut de Raiffeisen Bank România și de Electrolux România. Partenerii proiectului sunt convinși că, prin accesul la educație, cultură și tehnologie, putem deveni cea mai bună versiune a noastră.

Realizat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), podcastul Cronicari Digitali este în prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atât în România cât și în mai multe țări unde trăiesc comunități importante de români. În secțiunea Travel, podcastul Cronicari Digitali este pe prima poziție în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

postări asemănatoare

Începeți să introduceți termenul de căutare de mai sus și apăsați Enter pentru a căuta. Apăsați ESC pentru a anula.

Inapoi sus
ro_RORomanian