
Pe 10 iulie, la Corks Cozy Wine Bar din București are loc o nouă degustare de sarmale curatoriată de mine. Spre deosebire de prima ediție din acest an ca a avut loc în primăvară, la evenimentul de pe 10 iulie organizatorii vă propun alte cinci feluri de sarmale, descoperite de mine sau de alți căutători de rețete pe teritoriul nostru atât la români cât și în alte etnii: de porc cu cartofi rași și varză murată – specific slovac, de vită în viță de vie și sos gulaș – rețeta lui Chef Nico Lontras, cu urdă și stafide în frunze de sfeclă, de orez cu hribi în varză dulce și de berbecuț în frunze de hrean.
Sarmalele vor fi însoțite de vinuri de la Crama Villa Vinea. Participanții pot degusta: Kerner ‘The Sarmale Whisperer’, Gewürztraminer, Fetească Regală & Pinot Noir, toate produse de crama din Ardeal. Evenimentul începe la ora 19:00, prețul unui bilet este 170 de lei și participarea se face pe bază de rezervare la 0730 758 527