Chef Cezar Munteanu: „Cea mai bună friptură este cea gătită simplu”

La ieșirea din post și în pregătirea Paștelui, la Amintiri Gustoase, în podcastul Cronicari Digitali am povestit cu Chef Cezar Munteanu despre cum se pot face cele mai bune bucate de sărbătoare și am primit câteva sfaturi practice pentru grătarele viitoare, pe care vi le împărășesc și aici.

„Cea mai bună friptură este cea gătită simplu, cu toate că dacă vrei să o complici și să o duci în zona de fine dining, o faci ruladă. Îmi aduc aminte că o chinuia tata pe mama de Paște la modul că trebuia dezosată carnea și nu aveai cuțit bun, dar totuși dezosai o pulpă de miel și îmi aduc aminte cum o lega cu sfoară. Eu am refăcut rețeta asta ani buni mai târziu, pe vremea când funcționa prin ambasade, și am transformat-o într-o ruladă umplută cu verdețuri, ceapă verde, usturoi verde, lobodă, morcov dat prin răzătoare, păstârnac și făceam o ruladă genială, cu piure de ardei copt cu telemea.”, spune Cezar Munteanu.

Podcastul Cronicari Digitali, produs de Zaga Brand și Asociația Humart (Human Made Art), vine cu episoade noi în fiecare joi și vineri pe toate platformele de streaming audio și pe www.cronicaridigitali.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

postări asemănatoare

Începeți să introduceți termenul de căutare de mai sus și apăsați Enter pentru a căuta. Apăsați ESC pentru a anula.

Inapoi sus
ro_RORomanian